Despre

Bine ati venit

Nu sunt un scriitor innascut, niciodata nu am fost. Mereu mi-a fost greu sa vorbesc despre mine, si totusi uitati-ma aici facand primul pas. Eu sunt programator de profesie si dupa parerea unora sunt probabil cel mai introvertit om pe care ei il cunosc. Cel mai probabil au dreptate, dar am curajul sa fiu cine sunt, nu cine vor altii sa fiu. Asadar va indemn pe toti sa fiti voi insiva, sa nu lasati dorintele si visele voastre sa se risipeasca doar pentru ca … „oare ce va spune lumea!?

Sa am un blog personal a fost una din vinovatele mele dorinte inca de cand eram in facultate, insa focusat foarte mult pe cariera, nu am reusit sa o indeplinesc pana in acest moment. si sincer sa va spun, simt o satisfactie deosebita. De asemenea, o alta dorinta a mea a fost sa ma ocup cu ceea ce imi place, sa nu simt ca muncesc. Drept urmare, am ales sa fiu programator, deoarece e o profesie plina de provocari si satisfactii. Si cred ca am facut cea mai buna alegere, cel putin pana in acest moment.

Ca orice blogger de succes, ce sunt, am o tona de pasiuni, in cea mai mare parte legate de arta si frumos. Dupa cum va puteti da seama de pe blog, am o pasiune pentru fotografie. A inceput sa se contureze undeva in toamna anului 2016 cand mi-am achizitionat primul meu aparat foto DSLR.

O alta pasiune pe care tin neaparat sa o mentionez este programarea. Aparuta inca din facultate, as putea spune ca este una din cele mai predominante. Transformata in activitate principala de ceva timp, pasiunea pentru programare se prezinta inca foarte bine. Sunt atat de pasionat incat renunt uneori la activitatile mele din timpul liber pentru a o practica.

De curand, mai exact din anul 2018 am descoperit o noua pasiune despre care voi scrie destul de mult in acest blog. Filmarea aeriana este una din cele mai recente pasiuni care imi ofera oportunitea de a calatori destul de mult si de a arata tuturor frumusetile locurilor, fie ca sunt la noi in tara fie ca sunt peste hotare.

Acest blog este o parte din mine, o parte din pasiunile mele cat si experienta dobandita pe parcurs si s-a nascut din dorinta de a impartasi cu voi din experientele mele. Sper ca v-am captivat deja iar daca nu v-am captivat inca, consider ca este destul timp sa o fac prin articolele pe care le voi scrie in continuare.

Acestea fiind spuse, in continuare va invit sa ma urmariti fie aici utilizand butonul de subscribe, fie pe conturile de socializare pentru a fi la curent cu noile articole scrise de mine. Take care!

Cu drag, Alexandru Hertug

Inchide